Krydderurter efter egen smag(evt. purløg eller estragon)
Æblecidereddike
Bearniseessens
BEMÆRK: Dressingen må godt være LIDT kraftigere, mere salt eller mere syrlig end du ønsker den færdige salat.Når blomkålen tilsættes til dressing, så dæmper det smagen i dressingen.
Sådan gør du
Forberedelse
Del blomkålen i små buketter.
Tilberedelse af blomkål
Kog noget vand i en gryde.
Tilsæt blomkålen når vandet koger.
Lad det koge op i 2-4minutter, til blomkålen stadig har bid, men ikke er helt rå.
Dræn blomkålen helt og lad den køle fuldstændig af i køleskab.
Dressing
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Bland dressing med blomkål
Vend blomkålen i dressingen.
Lad den gerne trække lidt inden servering.
Servering
Klip gerne lidt purløg eller ekstra estragon til at drysse over inden servering.